Kiropraktor Atle Hagelund, Cert. MDT
Muskelskjelett Sonograf, UiB

Kiropractic drives av offentlig godkjent kiropraktor Atle Hagelund. Han har som bakgrunn 5 års utdannelse ved Scandinavian College of Chiropractic i Stockholm, og en 3 årig bachelor i idrettsvitenskap med fordypning i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole. Atle har også utdannelse som personlig trener fra Norges Idrettshøgskole. Atle har studert ett år ved Universitetet i Bergen med ultralyddiagnostikk og ultralydveiledet injeksjoner. Atle er Norges første og eneste kiropraktor med videreutdanning i Mekanisk Diagnostikk og Terapi (McKenzie Therapy) og er fullverdig certifisert i MDT fra McKenzie Institute International.  Utover dette har Atle videreutdannelse i MPI post graduate spine & extremity courses fra Motion Palpation Institute (MPI) USA. Atle er også videreutdannet innen Dynamisk Nevromuskulær Stabilisering fra Rehabilitation Prague School, Praha, og Dry Needeling fra Smertebehandling, Norge. Atle har autorisasjon gjennom Statens autorisasjonskontor for helsepersonell.

Link til:

Kiropraktor Erik Kristiansen Hippe

Kiropraktor Erik Hippe startet opp hos Kiropractic februar 2017. Han har tidligere jobbet på en tverrfaglig klinikk i indre Troms. Som bakgrunn har han en 5-årig mastergrad fra University of Bournemouth i England hvor han gikk ut med høyeste æresutmerkelse for utmerket akademisk prestasjon. Han sitter i redaksjonen og var en av initiativtakerne til bevegelsesloftet.no, en informasjonskanal om muskelskjeletthelse for helsepersonell. Han holder seg regelmessig oppdatert med diverse kursing i diagnostikk og behandlingsmodaliteter. Erik følger nå en videreutdanning i mekanisk diagnostikk og terapi (McKenzie Therapy). Utover dette er Erik autorisert gjennom Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell.

 

Link til:

Manuellterapeut og Fysioterapeut Kim Westad

Kim har en bachelor i fysioterapi fra Høgskolen i Oslo fra 2009 og master i manuellterapi fra University of Brighton i 2018. Han har 10 års erfaring fra privat praksis ved bla. Volvat Medisinske Senter, og har lang og bred erfaring i utredning og behandling av akutte og langvarige nerve-, muskel- og skjelettplager. Han har også lang erfaring med idrettsfysioterapi, og har blant annet vært fysioterapeut for Hamkam og Elverum håndball. Kim har avtale med Idrettens helsesenter (IHS) som gjør at han kan ta imot idrettsutøvere med aktiv lisens hvor lisensforsikringen dekker utredning, behandling og oppfølging hos manuellterapeut/fysioterapeut.

Kim har stort faglig engasjement og oppdaterer seg regelmessig med kurs innen diagnostikk, behandling og forskningsoppdateringer innen muskel- og skjelettfaget. Han har også utgitt en vitenskapelig forskningsartikkel i et anerkjent internasjonalt tidsskrift i 2019. 

value. quality care. convenience.

Kiropraktortime på dagen!

Ring: 416 21 677

PRISER:

 

Kiropraktorbehandling i åpningstider: 450 kr

Manuellterapi: 490kr

Trykkbølgebehandling: 450 kr

Ultralydundersøkelse: 650 kr

Kiropraktorvakt helg: 850 kr

Kiropraktorvakt røde dager: 850 kr

*Inkluderer trygderefusjon

ÅPNINGSTIDER:

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00
Kiropraktorvakt: Helg og røde dager fra 10:00 - 18:00

  • w-facebook

BESØKSADRESSE:

KIROpractic

Kiropraktor Atle Hagelund

Postvegen 3

2312 Ottestad